Venstresiden er tydelig antisemittisk

26 Apr

Den siste tidens militære aksjoner på Sri Lanka har tydelig vist oss hvor norsk venstresides sinne og hat er fokusert og det er ikke mot singaleserne. Hadde tamilenes fiende vært Israel, så hadde hele den politisk korrekte meningseliten skreket seg hese om stadig nye overgrep mot tamilene. De tamilske demonstrantene i Oslo hadde fått med seg media, blitz, SV og sikkert store deler av Ap i demonstrasjonene sine. Avisene hadde hver dag hatt krigstyper og debattene hadde preget TV-kvelden. Slik var det under Gaza-krigen. Men da var selvfølgelig venstresidens hat mot Israel motivasjonsfaktoren. Engasjementet mot krig, terror og trakassering som venstresiden så gjerne demonstrerer, forsvinner som dugg for solen hvis ikke Israel er med i konflikten. Overgrep i Darfur, på Sri Lanka, i afrikanske stater eller andre steder er lite interessante for venstresiden. Hvis ikke Israel kan demoniseres og identifiseres som en overgriper, så er det stort sett stille fra norsk venstreside. Kan noen forklare meg hvorfor det er politisk korrekt å hate Israel? Jeg skjønner det ikke!

 

Ontologen   

 

  

 

  

 

 

 

 

2 Responses to “Venstresiden er tydelig antisemittisk”

  1. Jebbediah76 April 26, 2009 at 11:00 pm #

    Meget bra skrevet. Jeg tenker de samme tankene selv. Kan det ha noe med tidsånden å gjøre? Jeg reagerer på nyhetsvinklingen som vi får i vesten, som er veldig pro-palestinsk. Nå er jeg ingen konspiratoriker, men av og til kan det virke som om alt dette er styrt.

  2. Ontologen April 26, 2009 at 11:42 pm #

    Jeg tror nyhetsvinklingen er mere nyansert i resten av Europa og vesten, bortsett fra selvhatende stater som Sverige, Nederland, Storbritannia, Frankrike og noen til. Det kan virke som om de stater som sliter mest med sin innvandrerbefolkning(les:muslimer) er de samme som hater egen kultur og forsøker å nedkjempe en åpen debatt om emnet. Jeg ville ha tenkt motsatt, at de som kjenner smerten på kroppen og vet at skoen faktisk trykker, ville gjøre mye for å kurere ondet. Problemet er selvsagt at meningseliten i feks Norge er politisk korrekt og dermed ikke under noen omstendigheter kan komme til konklusjonen om at islam i sin essens er like totalitær som nazismen, fascismen og kommunismen. Stor artikkel om det i Aftenposten i dag, selv om de selvfølgelig, politisk korrekte som de også har blitt, identifiserte islamisme som problemet, islam hadde visst intet med saken å gjøre, selv om det er den underliggende ideologien for islamistene og vennene deres. Som en politisk korrekt logisk konsekvens av at islam ikke er problemet, så må dens fiender være problemet. Altså Israel og USA mfl. Som de feige små bikkjene venstresiden er, snakker de bare litegrann stygt om USA. Israel sverter de så flammene står ut av deres hatefulle små PK-øyne. Hvis Israel hadde hatt en legitim krig gående mot Hamas og vennene deres, så ville jo ikke veien vært lang til et resonnement om at det følger bøttevis av islamister med på det muslimske flyttelasset som hver dag kommer til Norge. En konklusjon vi ikke kan komme til. Islam er bra, muslimer er ikke forvirret, muslimers fiende Israel må således være vår fiende. PK-logikk. Jeg vet ikke. Jeg vet bare at PKerne er jævlig forvirret og irrasjonelle når de tenker at Israel og USA er vår tids farligste! De har uansett avslørt seg, når deres stemme bare runger ut mot Israel og ingen andre!

    Ontologen

Leave a comment